Uw hosts

Reserveren Logies Taverne
pshome 5
DSCN0219
010 (2)
reserverenCover
fotonr 13
016
hangmat
002
004
previous arrow
next arrow

Is het niet geweldig om mensen uit de hele wereld te ontvangen
Het uitgangspunt voor ons om Logies Taverne te starten.
Wij zijn Ans en Sander, uw hosts.

Sinds 2005 zijn wij woonachtig in Kelpen Oler. Na het noodzakelijke onderhoud te hebben verricht aan het karakteristieke  jaren 30 huis en tuin, groeide steeds meer het idee en uitdaging om het bijbehorend  koetshuis te verbouwen voor een gastenverblijf. In 2012 is het koetshuis door Sander verbouwd en ingericht door Ans tot een sfeervol verblijf waar u zich snel thuis zult voelen. Inmiddels ontvangen wij al een aantal jaren met veel genoegen gasten uit de hele wereld. Een passie waar wij elke dag met veel toewijding en vanuit uit ons hart aan werken.

Bij aankomst wordt u persoonlijk hartelijk welkom geheten en krijgt u de sleutels van het gastenverblijf aangereikt. Daarbij nodigen wij u uit om een kopje koffie of thee en een door Ans gebakken lekkernij te nuttigen. Bij mooi weer op een van de zitplaatjes in de tuin of als het weer het niet toelaat in onze woning. Deze voormalige schoolmeesterwoning is sinds enkele jaren aangewezen als gemeentelijk monument.

In onze vrije tijd zult u ons regelmatig in de tuin aantreffen, waar wij  genieten van de dag voor ontspanning of voor het verrichten van het nodige tuinwerk.
Als liefhebberij bewerken wij ook een moes- en fruittuin en verzorgen wij enkele kippen.  Vanzelfsprekend helpen wij graag, indien u vragen heeft.

Wij wensen u een prettig verblijf bij Logies Taverne.